Kansa on puhunut (taas): Ähläm Sähläm pois televisiosta!

Adressit.com iskee jälleen kansanvallan ja sananvapauden puolesta! Nyt vaaditaan Ähläm Sähläm -ohjelmaa pois televisiosta. Niin sitä pitää – mukava tietää, että jotkut valvovat Suomen henkistä ilmatilaa, kun me muut uinumme Ruususen unta onnellisen tietämättöminä rajoillamme tungeksivista hunsvottilaumoista!

Siteeraan ihaillen:

”Alkava viihdeohjelma ’Ähläm Sähläm’ loukkaa törkeästi suomalaisuutta, perinteisiä arvojamme, sekä kaikkien vapaiden länsimaisten demokratioiden perustuslakeihin kirjattuja inhimillisiä perusoikeuksia vapaasta ajattelusta ja mielipiteenvaihdosta.”

Ja sitä paitsi:

”Ohjelma pyrkii opettamaan suomalaisille, että jokin yksittäinen ideologia on kaiken kritiikin yläpuolella, ja jo perusideallaan halveksii perinteiseen suomalaiseen yhteiskuntaan kuuluvia tapoja ja traditioita.”

Semminkin kun:

”Mikäli YLE:n aikomus valtion rahoittamana mediana on tuottaa tämänkaltaisia ohjelmia, tulee YLE:n myös, kiinteästi demokraattisiin arvoihimme kuuluvana perusvaatimuksena, tukea vapaata ja objektiivista tiedonvälitystä, sekä mielipiteenmuodostusta tarjoamalla myös toisenlaisia näkökulmia yhteiskunnallisiin ideologioihin.”

Joten:

”Näin ollen vaadimme ’Ähläm Sähläm’ -ohjelman lopettamista yksipuolisena mielipiteenmuokkaajana.”

Eikö todellakaan median kyynisyydellä, rahanhimolla ja tökeryydellä ole mitään rajaa? Taas käytetään sananvapautta törkeästi väärin edistämään kommarieliitin arvoja, kuten suomalaisuuden selkäydintä jäytävää monikulttuurisuutta ja kansallisen identiteettimme paksusuolta mädättävää suvaitsevaisuutta. 700 on jo allekirjoittanut, allekirjoita sinäkin, ja jos ei nimmarit auta, pannaan jumankauta ohjelmapäivystys tukkoon, serverit nurin ja mutiaisten kanssa kopuloivien rappiozurnalistien rivitalopihat saartoon!!

Adressi on aloitettu 30. 5., neljä päivää ennen ohjelman alkamista, mutta hitto – aito suomalainen kyllä tunnistaa isänmaahan kohdistuvan loukkauksen ennen kuin se on esitettykään!

Muita hyviä:

Adressi Suomen jalkaväkimiinojen säilyttämiseksi (4430 allekirjoitusta)
Lordi maskien kanssa Linnan juhliin (445 allekirjoitusta)
Pokémonin 1. tuotantokausi uusintana (143 allekirjoitusta)
Ei pöysää meiän luokalle!!!! (22 allekirjoitusta)

(Julkaistu Apinalaatikossa 10. 6. 06)

7 responses to “Kansa on puhunut (taas): Ähläm Sähläm pois televisiosta!

  1. Näitä peräkammarin poikien esseitä on internet täynnä. Aivan mahtavaa. Tai sitten meitä kusetetaan ja kyseessä on joku opetusministeriön ja Kari Rajamäen samarbetsprojekt, jota syksyllä laajasti referoidaan Helsingin Sanomissa: Rasismi nousussa.

  2. Sad (huokaus). Toi Pokemonin 1. tuotantokausi uusintana onneksi kevensi.

  3. Olipa monta hyvää addressia allekirjoitettavaksi. Kiitti vinkistä 🙂

  4. Sivuilta oli poistettu suosikki adressini, joka oli muistaakseni pääty palojen poistamiseksi paahtoleipä pusseista. Sivuthan antavat esimerkin adressien toimivuudesta. Esimerkkitapauksena käristemakkaran tuotannon säilyttämistä vaatinut adressi. Kansanvalta elää siis edelleen…

  5. Mielestäni adressi.com-sivusto on hyvä idea. Ei tarvitse joka kansalaisaktivistin keksiä pyörää uudelleen, kun pääsee sotkemaan valmiilla sivustolla asiaansa eteenpäin. Se että sivuilla tehdään pilaa tai pilkkaa (esim. ”Ei pöysää meiän luokalle”-adressi, jonka ylläpito poisti), on todella harmillista. Silti adressi-sivut ovat hieno lisä vaikuttamisen keinoihin.

  6. Ähläm sähläm tv:ohjelma on ihan ajankohtainen ja sitä ei kannata missään vaiheessa poistaa. Toisissakin maissa esitetään vastaavia ohjelmia missä etniset vähemmistöt keskustelevat maan asioista.