Yle + STT = YTT?

Tämäpä mielenkiintoista. STT:n toimitusjohtaja-päätoimittaja Atte Jääskeläinen siirtyy Ylen uutistoiminnasta vastaavaksi päätoimittajaksi 1. 1. 2007.

Eli ensin Yle raunioittaa STT:n talouden luopumalla sen palveluista, ja sitten ostetaan STT:n toimitusjohtaja rakentamaan Ylelle omaa uutistoimintaa.

Pakko kysyä: koska Jääskeläinen nykyisessä roolissaan tuomitsi Ylen STT-päätöksen voimakkain sanoin, tarkoittaako se sitä, että hän ensi töikseen palauttaa STT:n palvelut Ylelle?

Julkaistu Apinalaatikossa 29. 6. 06)

Mainokset

3 responses to “Yle + STT = YTT?

  1. Ei se nyt sitä taida tarkoittaa, Yle on iso laiva joka ei tee nopeita käännöksiä.

    Täällä STT:ssä me inkkarit vaan toivomme, että tämä interregnum saisi pikaisen lopun.

  2. Jääskeläisen kai oli toimitusjohtana vähän pakko kritisoida päätöstä, joka vei hänen johtamaltaan yritykseltä merkittävästi tuloja. Niin toimitusjohtajan rooli edellyttää, kai.

    Mutta kai Jääskeläisellä omakin roolinsa oli tässä rekrytoinnissa? Tuskin miestä mistään orjamarkkinoilta käytiin ”ostamassa”?

    Ja miksi Jääskeläinen palauttaisi STT-sopimuksen Ylelle sirryttyään? Eihän hän silloin enää ole STT:n toimitusjohtaja.

  3. Joo, eipä Jääskeläinen kai tietenkään takaisin vedä. Mutta mun mielestä on mielenkiintoista spekluloida, missä vaiheessa tää rekrytointiprosessi on alkanut? Onko Jääskeläinen käynyt psykologisissa testeissä YLE:n pestiä varten samaan aikaan, kun YLE dumppasi STT:n? Ei sillä, että sillä mitään merkitystä olisi tietenkään, mutta olishan se vaan aika hurja… yksilötason tarina, so to say.