Tänä vuonna

Kari Haakanan mainiolle listalle lisäisin:

Presso lopetetaan. Parempaa kannattavuutta hakeva Kauppalehden sikariporras suuntaa huomionsa seuraavaksi omalaatuisella tavalla särmikkääseen mutta tappiolliseen lauantailehteen.

Tv-suosikki (lisää nimi) yllätetään housut kintuissa strippiklubilta. Julkisuus on virus, on vain ajan kysymys, kuka seuraavaksi saa tartunnan.

Suomalaiset sanomalehdet kiinnostuvat tabloidimuodosta. Hesari on toistaiseksi torjunut ajatuksen, koska lehdestä tulisi liian paksu. Mutta maakunnissa on uusia päätoimittajia, joiden toimeksiantona on kannattavuus, joten Höblän esimerkki kiinnostanee.

Hesarin vastaavaksi päätoimittajaksi nimitetään Jouko Jokinen. Mikäli muistan oikein, 2007 on Janne Virkkusen viimeinen vuosi lehden keulilla. Satakunnan Kansassa menestynyt, Alman arvostama Jokinen on entisenä hesarilaisena täydellinen valinta.

Jokin suomalainen aikakauslehti ottaa sormen pois pyllystä ja perustaa toimivan nettisaitin. Vaikka tämä tuntuu kaukaa haetulta, joskus sen on pakko tapahtua. Mediataloja asuttavat lyhytnäköiset typerykset, mutta täytyy siellä olla joku kaukaa viisaskin.

Katso! lopetetaan. Allerilla ei ole syytä eikä varaa julkaista Suomessa kolmea juorulehteä, joten tuorein tulokas pannaan lihoiksi.

(Korjaus 4. 1.: Taisin suotta hötkyillä tuon eläkeasian kanssa, sori.)

Mainokset

Kommentointi on suljettu.