Everiltä, päivää: politiikka onkin vain bisnestä

Markkinoinnissa & Mainonnassa Hasan & Partnersin uunituore toimitusjohtaja Timo Everi istuu baarijakkaralla liituraidassa, näyttää Törhösen Insidersin nousukausihörhön karikatyyriltä ja puhuu tällaisia:

”Vihreiden ja ruotsalaisten pelin avausta en ole huomannut, paitsi sellaista puheenjohtajatason piipitystä, jonka mukaan heillä olisi asiaa. Vasemmistoliitto ja perussuomalaiset ovat nekin ilman muuta pulassa, sillä koko edellämainittu nelikko pelaa vanhoin säännöin. Eikö kukaan kertonut, että markkinatalous saapui politiikkaan?”

Ja:

”Näiden vaalien lopputuloksena voi olla suuntaus, joka on tuttu muilla (liike)toiminta-alueilla. Markkinointiin panostavat voittavat, ja ne jotka eivät panosta, kuolevat pois tai siirretään Kiinaan. Jos ei, niin kansa tiesi paremmin.”

Hämmästyttävä analyysi, ja vielä tiivis. Politiikka ei siis ole yhteisten asioiden ajamista, asioilla ei itse asiassa ole mitään merkitystä, se on hei vaan liiketoimintaa, ettexte tajuu. Ja lopuksi rystypuolen tölväisy tuhansille irtisanotuille, olkaa hyvät.

Kommentointi on suljettu.