iPhone: Tervemenoa joukkohypnoosiin, suckers

Applen iPhone tulee Yhdysvalloissa kauppoihin perjantaina, ja tämä statussymboli on jo nyt sekoittanut kaikkien päät samalla tavoin kuin iPod aikoinaan. Vaikka puhelimen tiedonsiirto on aataminaikuista, soittaminen ja tekstailu mitä ilmeisimmin tervanjuontia ja akku kelvoton, New York Timesin kriitikko David Pogue kirjoittaa arviossaan:

”[…] even in version 1.0, the iPhone is still the most sophisticated, outlook-changing piece of electronics to come along in years. It does so many things so well, and so pleasurably, that you tend to forgive its foibles.”

Joko jenkit todellakin ovat kännykänkäytössä lapsia, tai sitten Jobsin pr-koneisto on kietonut NYT:n pikkurillinsä ympärille samalla tavoin kuin Timen vähän aikaa sitten.

(Selvyyden vuoksi: Käytän itse iRiveriä ja pidän iPodia totaalisena ripoffina, jossa kuluttaja pakotetaan Applen insinöörien käskyläiseksi ehkä maailman idioottimaisimmalla softaratkaisulla. Siinä vaiheessa, kun saan vapaasti siirtää laitteeseen musiikkia ilman jotain aituunsia, saatan hankkia iPodin lenkkikäyttöön.)

Mainokset

Kommentointi on suljettu.